Vi närmar oss slutet av vår period här i Abidjan. Det är både tråkigt och roligt. Eftersom det sammanfaller med en väntande baby så är det mest roligt och iaf hon som bär på den stora magen längtar till början av december då familjen är samlad i Hornsved (utan att ngn trängs med undertecknades inre organ).

När man bor mer än nån vecka nånstans och iaf när man bor utan att stället är möblerat så samlar man liksom på sej en hel del grejer. En del av det tycker jag är ganska förnuftigt och en del är sånt där som man i något svagt ögonblick trott sej behöva (kanske tom fortfarande tror).
Hur eller hur så försöker vi sälja av våra möbler här i Abidjan. Det går lite långsamt. Varje gång ngn säger sej vara intresserade växer hoppet men så långt så har vi inte sålt så mycket. Vi kan ta med möblerna hem, skeppa dem i container, men det verkar så mkt smidigare att sälja, pengar på konto väger lite och behöver heller inte packas särskilt väl.

Samtidigt som vi håller på med det här säljandet (iaf passivt sådant) så har vi utvecklat en kvällshobby: kika på
blocket.se/finn.no. Varje gång vi hittar något vi gillar försöker vi hitta någon möjlighet för att lägga beslag på våra fynd/kupp trots det långa avståndet. Jag vågar inte riktig säga hur mkt vi fram till nu har köpt. Kontot är inte tomt men snart har vi inga vänner kvar att fråga – så många har ställt upp och förverkligat våra retroköp. Det blir riktigt kul sen att hälsa på alla goda vänner och samtidigt « få » nygamla saker till vårt nya hem i Oslo.

Vi jobbar på, men räknar ner. Själv har jag 4veckor kvar här i Abidjan, om dryga 5veckor är jag i Hornsved och kommer då redan ha strukit av 5 av de sista 10 veckorna av det här magbärandet.